Wie Zijn Wij

DETCit is dé organisatie voor het trainen en inzetten van kennis en expertise voor ICT netwerken en security. Onze combinatie van kennis, voorzieningen, beproefde methodieken en samenwerkingsverbanden met Partners voor de nieuwste ICT netwerk technologieën, dragen zorg voor de optimale dienstverlening waarna u op zoek bent.

 

Het karakter van de organisatie is deskundig, hardwerkend, toegewijd, oprecht geïnteresseerd in en betrokken bij haar opdrachtgevers. De benadering is open, betrouwbaar, persoonlijk en nuchter. De medewerkers zijn topspelers, vakidioten, techneuten pur sang, opererend vanuit passie voor het vak en de drang zichzelf steeds te verbeteren.

 

Bent u ook graag de eerste bij het ontdekken, ontwikkelen en toepassen van nieuwe technologie? Dan is DETCit uw partner.

 

We zijn nieuwsgierig en innovatief, we weten waar we het over hebben. We zijn niet arrogant, maar wel slim genoeg om met onze opdrachtgevers mee te denken en ze te adviseren op strategisch niveau.

 

We zijn de beste binnen ons vakgebied, en niet eens de duurste. Opdrachtgevers zijn blij met ons, en wij doen er alles aan om dat zo te houden.